Denmark

Huden er menneskets største organ og det "etuiet" som beskytter kroppen mot verden utenfor. Hos en voksen person tilsvarer overflaten på huden to kvadratmeter og representerer 15 prosent av den totale kroppsvekten. Den beskytter oss mot angrep fra mikroorganismer, reagerer på trykk, varme, kulde og smerte. Den hjelper oss til å regulere kroppstemperaturen vår og er det organet som holder kroppen på plass. Kort sagt er huden en viktig del av kroppen vår. Noe å ta vare på og beskytte. Som legemiddelfirma har vi valgt å spesialisere oss. Vårt spesialområde er huden.

 

Galderma Nordic AB blev grundlagt i 1999, og hovedkontoret ligger i Uppsala. Vi har kontorer i Danmark, Finland, Norge og Sverige. På Island har vi en lokal repræsentant.

I Norden har vi lægemidler til behandling af blandt andet akne, neglesvamp, rosacea, psoriasis, aktiniske keratoser og kønsvorter samt vorter. Vi har i tillæg lægemidler og medicintekniske produkter for æstetiske behandlinger Vi stræber efter at ændre, hvordan verden ser på hudens sundhed ved at tilbyde innovative, effektive og sikre produkter kombineret med information og tilbud til patienter, dermatologer og andet plejepersonale.


Visit Galderma Nordic website: www.galderma.com/se

Galderma Nordic AB

Seminariegatan 21

SE-752 28 UPPSALA, Sverige

Tlf: +46 18 444 0335

Fax: +46 18 444 0330

 

Kontorets åbningstider:

Hverdage 08.00-16.00 (CET)

 

For at rapportereen bivirkningeller en klage, kontakt Galderma Nordics regulatoriskeafdeling:

Telefon: +46 18 444 0330 

E-mail: [email protected]