Norway

Huden er menneskets største organ og det "etuiet" som beskytter kroppen mot verden utenfor. Hos en voksen person tilsvarer overflaten på huden to kvadratmeter og representerer 15 prosent av den totale kroppsvekten. Den beskytter oss mot angrep fra mikroorganismer, reagerer på trykk, varme, kulde og smerte. Den hjelper oss til å regulere kroppstemperaturen vår og er det organet som holder kroppen på plass. Kort sagt er huden en viktig del av kroppen vår. Noe å ta vare på og beskytte. Som legemiddelfirma har vi valgt å spesialisere oss. Vårt spesialområde er huden.

 

Galderma Nordic AB ble etablert i 1999. Hovedkontoret ligger i Uppsala. Vi holder til i Danmark, Finland, Norge og Sverige. På Island har vi en lokal representant.

I den nordiske regionen har vi reseptbelagte legemidler for behandling av akne, neglesopp, rosacea, psoriasis og kjønnsvorter samt reseptfrie legemidler mot akne og vorter. Vi har også legemidler og produkter for estetiske behandliger.

Vi streber etter å bli det ledende foretaket innen dermatologi gjennom å leverere effektive og sikre produkter i kombinasjon med informasjon og service til pasienter, dermatologer og annet pleiepersonell.

 

Visit Galderma Nordic website:  www.galderma.com/se

Galderma Nordic AB
Seminariegatan 21
SE-752 28 UPPSALA, Sverige

Tel: +46 18 444 0330
Faks: +46 18 444 0335
E-mail: [email protected]

 

Kontorets åpningstider:

Hverdager 08.00-16.00 (CET)

 

Om du vil rapportereen bivirkningeller en reklamasjon, ta kontakt med Galderma Nordics regulatoriskeavdelning:

Telefon: +46 18 444 0330

E-post: [email protected]