Actinica Lotion in Denmark

actinica

 

Forebygging av ikke-melanom hudkreft - Actinica Lotion


Der findes flere typer hudkræft, og de fleste kan enten forebygges eller opdages på et tidligt stadium og behandles. Der er to hovedtyper af hudkræft, ikke-melanom hudkræft og malignt melanom. Ikke-melanom hudkræft er kræftformer, som rammer hudens øverste lag. Termen "ikke-melanom" adskiller disse generelt mere almindelige former for hudkræft fra den mindre almindelige og mere aggressive form for hudkræft, som kaldes melanom. De to hyppigste former for ikke-melanom hudkræft er basalcellekræft og pladecellekræft. Aktiniske keratoser er et forstadium til pladecellekræft. Eksponering for solens eller solariers UV-stråler er en stærkt medvirkende årsag til udvikling af hudkræft. Derfor er det meget vigtigt at beskytte huden mod UV-stråling.

Actinica Lotion er et højeffektivt medicinteknisk produkt, som beskytter mod et bredt spektrum af UV-stråling – både UVB- og UVA-stråler. Det er udviklet specielt til personer, som har øget risiko for at udvikle ikke-melanom hudkræft ved eksponering for UV-stråling.

Et klinisk studie med Actinica Lotion viste ved regelmæssig brug i observationstiden på 2 år1:
– 53 procent reduktion af aktiniske keratoser
– ingen udvikling af ny invasiv pladecellekræft


Med sin kombination af kemiske filtre giver Actinica Lotion en højeffektiv beskyttelse mod både UVB- og UVA-stråling og opfylder kravene til ”meget høj UV-beskyttelse”.

 

Doseringsskema for Actinica Lotion:

actinica-DK-whole

 


 

Patientbroschure:

Patientbroschyr-Actinica-DK

Patientbroschure (pdf, 440 kb)

Produktbeskrivelse:

Produktbeskrivning-Actinica-DK

Produktbeskrivelse (pdf, 250 kb)

High-resolution image:

actinica-products.jpg

High-resolution image (jpg, 1,4 mb)


 

Køb Actinica Lotion 

Køb Actinica® Lotion nemt og sikkert via Nettet, og få den direkte leveret til din hjemadresse.

webapoteket

webapoteket

Glad-hud.nu


 


 

Referens: 1. Ulrich C et al. Prevention of non-melanoma skin cancer in organ transplant patients by regular use of a sunscreen: a 24 months, prospective, case-control study. Br J Dermatol 2009;161:78-84.